Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm Mechelse koekoek Zwalmmolen
Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm

Links

B&B

Sint Blasius Hof is een net opgestarte B&B in het hartje van Zwalm. Voor alle inlichtingen en eventuele reservaties zie www.sintblasiushof.be
 
Heb je zin in een toffe, actieve vakantie ?Ben je wandelaar, fietsliefhebber, natuurliefhebber ?Wil je rust  en hou je van de natuur ? Je  vindt het bij B&B De Notelaar in Nederzwalm, midden in de prachtige Zwalmstreek.
Nieuwe kamers  ( inclusief lekker ontbijt) ! Voor alle verdere inlichtingen Tel 055/330522 
Bart, Els, Flor en Jasper Boydens-Vanfleteren   zie ook onze website  www.de-notelaar.be
 
COMFORTABEL OVERNACHTEN &
LEKKER UITGEBREID ONTBIJTEN
LIGGING : Gelegen in het hartje van de pittoreske "Vlaamse Ardennen", een uitgestrekte groene en heuvelachtige streek in Zuidelijk Oost-Vlaanderen, o.m. bekend van de "Ronde van Vlaanderen". Cultuursteden Oudenaarde en Gent op resp. 10 en 28 km.
 

Diverse

My-Websitebuilder is een geïntegreerd systeem voor webontwikkeling en hosting dat toelaat om krachtige, functionele websites tot stand te brengen aan een betaalbare prijs. My-Websitebuilder steunt op een uniek kostenconcept met éénmalige design- en activeringskosten, gecombineerd met een kostvriendelijke jaarlijkse hostingprijs en domeinnaam.
 

 

Zin om eens lekker te genieten in een rustige omgeving en weg te dromen van de dagelijkse stress en drukte ?Deze landelijke locatie is gelegen in het midden van de Vlaamse Ardennen, specifiek in de driehoek, Mater- Horebeke-Zwalm.Verhuur van gastenkamers met bijhorende relaxmogelijkheid. Aangezien de nadruk ligt op "rust en relax" is ons gastenverblijf niet geschikt voor kinderen.

Gastenverblijf Borrebeke, Duisbeke 7- 9700 Oudenaarde Mater ( tel en fax 055/496491 - gsm 0477/825694)  zie ook onze website www.borrebeke.be

 

 


 

Hoevetoerisme

Voor uw korte vakanties in de Vlaamse Ardennen is er de AMBERHOEVE. Deze authentieke boerderij is gelegen op een heuvel met een prachtig zicht op Maarkedal en omstreken.
 
Dit romantische hoevetje ligt op de "geuzenhoek" te Horebeke,een klein landelijk dorp in het groene golvende landschap van de Vlaamse ardennen.Dit op twee minuten van De Mechelse Koekoek.
 
Op zoek naar een rustige vakantie voor jezelf en familie ?kijk op www.hoevetoerisme.net of www.plattelandstoerisme.net
 

Molens

In het hartje van de schilderachtige Zwalmstreek vind je een sprankelende waterval, een ingedommeld rad, een beek die rustig haar weg zoekt, een watermolen als een vlaamse reus met stevige voeten in de lemen grond.

En daarin een romantisch restaurant: De Zwalmmolen met dezelfde trouw aan de eigen Vlaamse aarde en haar produkten: zoals duif en haas, asperge en spinazie, aardbei, framboos en Balegemse jenever.