Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm Mechelse koekoek Zwalmmolen
Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm

Valentijnsmenu 2018. (10/2-19/2) - 59/69  €

Menu verkrijgbaar vanaf 9/2 tot en met 18/2. Menu ook verkrijgbaar in korte versie zonder tussengerecht en sorbet aan 59 euro.


Sprankelend aperitief (of glas Ayala champagne mits 5 supplement)/ degustatiehapje met taboule met ras-el-hanout, gerookte makreel en zure room, gemarineerde choggiabiet met zachte geitenkaas, walnoten, appel, honing, soepje van aardappel en prei, forelblokjes, bieslook, waterkers en lompviskaviaar.
Filet van goudbrasem gepocheerd met citroen en tijm/gesauteerde shi take/gekarameliseerd witloof/zeekraal en mesclun met vinaigrette van appelsien/blanke boter met Gentse mosterd.
Soepje van Mechelse koekoek met paddenstoelen/ossentong/fijne groentjes/peterselie.
Mootje van Schotse zalm met kruidenkorst/mini-raapjes/risotto met inktvisinkt en zeevruchten/saus met Noordzee garnalen.
Huisgemaakt sorbet van Braziliaanse mango.
Gebakken filet mignon van blauw-wit/zalf van pastinaak/groene boontjes/mange-tout en erwtjes met zuiderse kruiden/gegratineerde aardappelen/jus van oude porto met zwarte truffel.
Valentijns-gebak van het huis.
Koffie of thee met huisgemaakte koekjes.

Aangepaste wijnen en/of dranken inbegrepen tot aan de koffie. Het menu wordt per tafel geserveerd en vervangt de degustatiemenu.