Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm Mechelse koekoek Zwalmmolen
Taverne restaurant Ter Biestmolen te Zwalm

Restaurant

Het restaurant bestaat uit verschillende plaatsen, twee beneden en één op de bovenverdieping. Overal voel je je direct thuis. De keuken kenmerkt zich door het gebruik van streekproducten bepaald volgens het seizoen waarin ze op zijn best zijn.

Dit maakt dat u steeds gerechten kan kiezen die u niet zo snel zal tegenkomen op andere plaatsen.

Aan de keuze van de wijnen wordt uitzonderlijk veel aandacht besteed. Onze gerenommeerde sommelier zal uw smaakpapillen doen tintelen van genot.

En steeds bevindt u zich in dit unieke kader van de Malderghemmolen van maar liefst 700 jaar oud. Alles is keurig bewaard en opgepoetst. U bevindt zich precies op de plaats waar tientallen generaties molenaars hun zware werk hebben verricht.

Maar ook buiten kan u bij mooi weer genieten. Een zeer ruim terras, het kabbelen van de beek, het overweldigende groen. Het maakt van uw uitstap een intense ervaring.

En dan niet te vergeten de ongedwongen sfeer. Hoewel de kaart en de bediening garant staan om u de meest exclusieve ervaring te bezorgen, is de sfeer er steeds een van ongedwongenheid, gezelligheid en plezier. Bij ons geen stijve tafelmanieren. Een kwinkslag met de chef, de sommelier of de manager is nooit ver weg.